BEOGRAD
Karađorđeva 49
Tel. 00381 11 32 86 668

NOVI SAD
Ćirpanova 24
Tel. 00381 21 54 78 06

Pronađi najbližu prodavnicu

Crown boje za zidove, drvo i metal

Za izuzetnu završnicu potrebni su vam vrhunski proizvodi. “Crown“ boje za zidove čine materijali najvišeg kvaliteta, sa tradicijom od preko 200 godina i milionima zadovoljnih korisnika, uključujući i samu Britansku kraljevsku porodicu. Sa izborom “Crown“ boja stičete sigurnost i poverenje u profesionalno odrađen posao.

Problemi i rešenja

Problemi i rešenja

Ovde možete pronaći savete i rešenja za probleme sa kojima se možete susretati prilikom dekorisanja vašeg prostora.

Galerija slika

Galerija slika

Crown boje na delu. Pogledajte našu galeriju slika i pronađite inspiraciju.

Uradi sam - okreči stan (video)

Uradi sam - okreči stan (video)

Ako ste u potrazi za savetima i niste sigurni kako da počnete neki projekat, pogledajte naše video savete koji će vam sigurno pomoći i olakšati dekorisanje.

Blog

Blog

Kombinacije boja za krečenje, koje boje za drvo će dominirati, koji su to novi trendovi boja za zidove? Pročitajte više na našem blogu.

Paleta boja

Paleta boja

Bilo da vam odgovara najnoviji trend ili više volite tradicionalno, osmislili smo stilove za svačiji ukus.

3D studio

3D studio

Ukoliko nemate para da platite arhitektu za uređenje enterijera, prva pomoć stiže u vidu online aplikacije kojom možete odabrati boje na interaktivan način.

Najnovije vesti

Pečat purpura

Još od Rimskog carstva purpurna boja važi za boju vladara i aristokratije. Sa druge strane u prostoru purpurno ima opuštajuće, skoro lekovito svojstvo, a često je nazivaju i ženskom, odnosno devojačkom bojom. Istina je, u stvari, da je raznovrsnost purpurne ogromna, od pastelno roze i fine lavande, pa sve do dubokih muških tonova poput indigo i tamno ljubičaste. Ako se odlučite da u svoj dom uvedete ovakve nijanse, krenite ...
Detaljnije

Koje su to novi trendovi boja z...

Svako traži nešto novo i nešto što će ga 'izbaciti iz šina' svakodnevice i što će ga na neki način razdrmati. To važi za sve životne aspekte, a ovde ćemo govoriti o uređenju vašeg enterijera, gde su odavno obična i očekivana rešenja izašla iz mode. Pa su tako i boje za drvo, koje predstavljaju moćno oružije kada govorimo o opremanju enterijera, od klasičnih nijansi koje su godinama bile prvi ...
Detaljnije

Dom spreman za zimu

Ćebad, jastuci I prostirke! Stavite ih svugde po sobi, neka vam uvek budu na dohvat ruke, meki materijali, razne boje... ovi detalji daju domu potrebnu toplinu u kišnim i hladnim danima. Mirisi imaju veliku ulogu u kreiranju savršene zimske idile u vašem domu. Miris kolača iz rerne ili mirišljava sveća koja vaš dom ispunjava mirisom cimeta, čempresa, jabuka, drvenih aroma. Ne zaboravite na goste dok spremate dom za zimu, uvek ...
Detaljnije

Najprodavaniji proizvodi

U potrazi za savršenom nijansomU potrazi za savršenom nijansom

U potrazi za savršenom nijansom

MyRoomPainter

Pomoću ove aplikacije najzad možete videti vaš prostor kako bi izgledao u različitim nijansama.
Virtuelno obojite bilo koju prostoriju jednim klikom na vašem tabletu ili telefonu. Sačuvajte projekte, delite sa vašim prijateljima i porodicom.

Detaljnije

Naruči ton kartu

Kruna boje vam nudi mogućnost da kupite Crown proizvode gde god se nalazite u Srbiji. Pomoću History ton karte biranje boja više ne predstavlja problem nego zadovoljstvo.

Poruči

O nama

Crown Paints je najveći i najuspešniji proizvođač boja i lakova u Velikoj Britaniji, sa istorijom koja datira još od 1777. godine. Preduzeće je osnovao James Green u gradu Darwenu, gde se i danas nalazi sedište kompanije

Detaljnije

Za izuzetnu završnicu potrebni su vam vrhunski proizvodi

Kvalitet je standard za Crownove proizvode visokih performansi koji su pravi izbor za vaš posao. Ovi proizvodi zadovoljavaju potrebe svih potrošača koristeći najnovija tehnološka dostignuća.